Goedkoopste AVP verzekering

De goedkoopste AVP verzekering is die van Inshared. Bij Inshared geldt echter wel een leeftijdsafhankelijk premie voor de aansprakelijkheidsverzekering die zij u aanbieden. Hoe goedkoop Inshared voor u is zal dus afhangen van uw leeftijd. Bij Inshared redeneren ze op de manier dat u naarmate u ouder wordt wat minder roekeloos zult zijn in uw handelen en daarom dus niet zo snel een schade zult veroorzaken.

De goedkoopste premie betaalt u dus als u wat ouder bent. Dit betekent niet dat u heel veel moet betalen als u jong bent, maar er is wel verschil te zien in de premie. Een aansprakelijkheidsverzekering bij Inshared is bovendien zeer voordelig omdat ze werken met een bijzonder systeem waarbij u aan het eind van het jaar een deel van uw premie kunt terugkrijgen. Naast de aansprakelijkheidsverzekering zijn er nog andere woonverzekeringen af te sluiten natuurlijk. Bij andere woonverzekeringen moet u denken aan de inboedelverzekering, opstalverzekering en glasverzekering.

Op een aantal manieren zijn er punten te verzamelen binnen de verzekering. U spaart punten voor betaalde premie, voor het niet maken van schade en nog een aantal zaken. Als Inshared aan het einde van het kalenderjaar geld overhoudt van alle betaalde premie zal deze eerlijk worden verdeeld over alle verzekerden. Hoe meer punten u heeft verzameld, des te groter zal het deel zijn dat u terugkrijgt.

Het kan echter ook voorkomen dat Inshared geen geld overhoudt omdat er voor een groter bedrag schades zijn uitgekeerd als dat er geld is binnengekomen door premie. In dat geval zal er helaas niets worden uitgekeerd. Overigens is de kans dat dit laatste gebeurt niet zo groot.

Vorig artikel:

Volgend artikel: