Schadevergoeding

Zoals u ziet is de schadevergoeding van de AVP verzekering bijzonder hoog. En dat terwijl de maandelijkse premie, in vergelijking met andere verzekeringen, eigenlijk te verwaarlozen is. Dat zou voor u reden te meer moeten zijn om een verzekering als de AVP verzekering af te sluiten.

Een AVP verzekering is nooit overbodig te noemen. Wellicht hoeft u nooit een beroep te doen op verzekering (wat op zich natuurlijk alleen maar positief is), maar het hebben van een dergelijke verzekering kan derhalve cruciaal zijn op het moment dat u wel aansprakelijk wordt gesteld voor gemaakte schade, of dit nou door u zelf is of door iemand die ook is meeverzekerd.

U ziet dat bij de top 5 goedkoopste verzekeraars Meeus en OHRA beiden een maximale dekking tegen schade geven van €2.500.000,-. Verzekeraar Kruidvat geeft de minste dekking met ‘slechts’ €1.250.000,-. Nou lijkt een schade van zo’n bedrag natuurlijk niet erg snel voor de hand te liggen, maar er zijn we degelijk genoeg mensen die bezittingen hebben met een hoge waarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan exclusieve auto’s of dure schilderijen.

Laat u daarom zeker niet misleiden door de hoge dekking. Het is natuurlijk een hoop geld, maar weet ook dat de dekking niet voor niets zo hoog is. Dat heeft een reden en daarom is het toch goed om even stil te staan bij de dekking die u kiest.

Vorig artikel:

Volgend artikel: