Voorwaarden

Over het algemeen hebben de verschillende verzekeraars voor een AVP verzekering wel in grote lijnen dezelfde voorwaarden. Toch kan het nooit kwaad om eens de polisvoorwaarden van verschillende verzekeraars door te lezen. Daarnaast kan het ook zeker lonen om bij meer dan één verzekeraar een offerte aan te vragen. In principe omvat de informatie die u bij ons op de voorpagina vindt wel de belangrijkste punten, maar een vrijblijvende offerte aanvragen verplicht u zoals de naam al zegt tot niks. Met de wettelijke bedenktijd van 14 dagen heeft u ook altijd een stok achter de deur.

U ziet ook dat u soms bij een verzekeraar wel eigen risico moet betalen als u een schade wilt verhalen en bij anderen niet. Als wij u 10 euro en 100 euro aanbieden? Welke kiest u dan? Zo is het eigenlijk ook voor het eigen risico. Als er een aansprakelijkheidsverzekering is waarbij u dit niet hoeft te doen, waarom zou u het dan doen?

U kunt voor dezelfde premie kiezen voor een eigen risico van bijvoorbeeld 100 euro of geen eigen risico. Dan lijkt de keuze toch makkelijk. Gelukkig hebben een aantal verzekeraars het eigen risico voor een AVP verzekering ondertussen afgeschaft. Dus als u geen eigen risico wilt betalen bij schade wordt u in elk geval niet beperkt in de keuze.

Vorig artikel:

Volgend artikel: